QUALITAT, PERSONALITAT I PRECISIÓ

Els ingredients indispensables dels nostres serveis de càtering.

UNA OCASIÓ ESPECIAL PER A TU, TAMBÉ HO ÉS PER A NOSALTRES.

Per això amb a Delicatum comptes amb totes les facilitats i tots els ingredients per fer de qualsevol ocasió una experiència inoblidable.

El nostre equip!

El personal que es fa càrrec del servei està altament qualificat. Està format pel nostre xef, els cambrers i decoradors i compta amb una gran experiència dins del sector, havent participat en múltiples esdeveniments i celebracions.

La professionalitat, el tracte personal i la passió per allò que realitzem, ens fa aconseguir l’objectiu proposat, la satisfacció dels nostres clients.

equip

EXPERTS EN SERVEIS DE CÀTERING

La qualitat, la personalitat i la precisió son els ingredients indispensables en els quals es basa el nostre servei de càtering.
La delicadesa amb els detalls i el tracte personalitzat son clau per aconseguir el càtering que desitgeu.
Portem el que li agrada al teu paladar a on sigui, allà on sempre t’hauria agradat fer un sopar amb els amics o un dinar familiar, a la teva boda o el seu aniversari.

equip

Els nostres productes

Són la peça clau del nostre càtering. L’element diferenciador el qual li donem molta importància. Cuinem i treballem amb productes gourmet i de proximitat. Tot el que podràs menjar al nostre càtering ho hem elaborat nosaltres, amb la qualitat com a primera premissa, sempre.